torstai 9. elokuuta 2012

Kuopion Tripla KV 3.-5.8.2012

Viime viikonloppu vietettiin tiiviisti näyttelyiden merkeissä Kuopiossa. Kolme yötä kolmen ihmisen ja kolmen koiran (Mikko, Mario  ja Mosse-mopsi) joukolla pienessä hotellihuoneessa takasi tiiviin tunnelman koko viikonlopuksi. Varsinkin kun tuo meidän Mikko ei erityisemmin pidä toisista uroskoirista ;) Ei tullut yllätyksenä, että Mossekaan ei päässyt Mikon "ystäväpiiriin". Huone täytettiin siis myös häkeillä yörauhan takaamiseksi :)

Itse näyttelyihin valkkareita oli ilmoittautunut runsaslukuisesti; perjantaille 38 kpl, lauantaille 43 kpl ja sunnuntaille 27 kpl. Sunnuntain pienempään osallistujamäärään saattoi vaikuttaa kotimainen tuomarivalinta ;) Perjantaina tuomaroi mukava ruotsalainen rouva Nina Karlsdotter, lauantaina kohtelias kreikkalainen herra Stelios Makaritis ja sunnuntaina siis kotimainen Juha Putkonen. Perjantai ja lauantai mentiin ERI-EH-linjalla ja sunnuntaina sitten laajennettiin skaalaa H:n ja taisi joku EVAkin tulla.

Mario avasi kotimaan näyttelynsä Kuopion pentuluokassa saaden hienosti kaikkina päivinä KP:n (kunniapalkinnon) ja ollen ROP-pentu :). Marion arvostelut olivat oikein kivoja. Sunnuntain tuomari "kauhisteli" Marion kokoa: 7 kk ja koon ylärajalla. Oli kyllä sitä mieltä, ettei Mario ehkä kuitenkaan enää paljoa korkeutta kasva.

Mikonkin näyttelyt menivät ihan kivasti. Tosin käyrä oli tällä kertaa laskeva ;) Perjantaina Mikolle ERI, NUK1, SA, PU3 ja VARASERT. Hienosti kolmanneksi valiourosten väliin :) Neljä nuorten luokan urosta sijoitettiin lauantaina samaan järjestykseen kuin perjantaina eli Mikko ERI, NUK1, SA, muttei sijoituksia Paras Uros-kehässä. Sunnuntain tuomari sitten melkein käänsi järjestyksen ja Mikko ERI,
NUK3, SA eli ei huonosti silloinkaan. Oli toisten vuoro kärkipaikoille ja Mikko oli selvästi liian hintelä tämän tuomarin makuun. Tosin tuomari oli myös tosi tarkka korkeudesta ja taisi mitata kaikki koirat. Koon ylärajalla oli Mikko sekä Mario. Sunnuntaina alkoi kyllä näkyä kisaväsymys, ei oltu parhaimmillaan enää kukaan ;) Kolmen näyttelyn putki on aika rankka, kun vielä ahtaasti majoitutaan, mutta KIVAA OLI!

Mikon ja Marion arvostelut löytyvät poikien omilta näyttelysivuilta.

Mario perjantaina kehässä



Mikko sunnuntaina tuomarin tutkittavana, kutittaako?
Väsähtäneitä "näyttelytähtiä"
Mario ja viikonlopun ruusukkeet&pokaalit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti